Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Atopický ekzém

Co s atop.ekzémem u dětí?

Odpovědi na otázku

Na ten Protopan sem viděla letáček u naší MUDr. Říkala, že s ním mají maminky dobré zkušenosti. Uvažuju, že si ho na zimu teď taky pořídíme.
Ahoj, nám se teda hodně osvědčil protopan krém a k tomu omega a lactobacili. Fakt nestačí řešit jen z venku, atopák je problém hlavně v těle. Začali sme trochu víc řešit stravu, pravidelně promazávat a nasadili sme vitaminy a dcerka to má fakt o hodně lepší.
Mému manželovi pomohly české 100% přírodní výrobky. Mohou je užívat i děti. Jedná se o OKG Factor base a OK Omega plus. Trpěl ekzémem 20 let a po půl roce se ekzému zbavil a zatím efekt trvá. Bohužel se tyto výrobky nedají sehnat v lékárnách, ale pouze přes distributory. My je kupovali zde: www.zdravarodina.info Mohu jen doporučit:-) Vyzkoušejte! Atopický ekzém je složitý problém, tak nevím, jestli Vám zabere to samé co nám, ale nám to pomohlo :-)
Určitě vám pomohou čistě přírodní bylinné produkty české výroby. Zharmonizují celý organismus a dají vše do pořádku.Dětské tělíčko se regeneruje velice rychle. Samozřejmě je to individuální, ale někomu ekzém zmizí už za 2 měsíce. Doma s nimi máme nejednu skvělou zkušenost. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda se vám budu věnovat.
Atopik je tady opakovaně. projdi si diskuzi, popisuju koupele v pšeničných otrubách..opravdu zabírají, používají to i v lázních
hlavně děti moc nemýt stačí 1x týdně linolou a jinak jen čistou vodou ložiska Biodrma ABC derm vodou
pomůžou lázně
S tímto jsem se u dětí nesetkala, asi bych navštívila kožní oddělení..
Postižená místa potírejte několikrát denně stouhaným jablkem a škrábanou mrkví.
Koupala jsem syna dvakrát denně v hypermanganu a pomohlo to na velmi dlouhou dobu.Jenom lehce poťukat ručníkem a neutírat.
já mám od mala atopický ekzém a jedině mě pomohly lázně doporučuji
Atopický ekzém úplně vyléčit nelze,ale zmírnit jeho projevy nebo na chvíli ztratit je možné správnou životosprávou,vysadit kořeněná jídla,po koupeli promašťovat tělo mlíčkem Excipial U Lipolotio,kozí mléko taky dělalo dobře,koupat v ovesných vločkách,brát dologran,bioptronová lampa.
promazávejte excipialem nebo nesoleným vyškvařeným sádlem, případně indulonou, koupel v otrubách taky zlepšuje a vynechte čokoládu , kakao a omezte banány.Určitě stojí za to vyšetřit dítě alergologem ale i kožním lékařem. V zimě je vždy ekzem horší, tak promazávejte opravdu hodně.
Kožní onem.které postuje dospělé i děti. Nelze zcela vyléčit, ale důslednou prevenci a léčbou lze dostat pod kontrolu
Atopický ekzém se často pojí s projevy senné rýmy, astmatu nebo s potravinovou alergií. Projevy ekzému mohou také zhoršovat alergeny v prostředí, znečištěné ovzduší a stres. Ke zhoršování obecně dochází na podzim a v zimě, v létě bývají projevy mírnější. Nejčastějšími alergeny u ekzému jsou některé potraviny, zejména kravské mléko, vejce, čokoláda, vlašské ořechy, citrusové plody nebo lepek. U starších dětí pak inhalační alergeny, např. prach, roztoči, peří, pyly a srst zvířat.
Jinak samozrejme nejlepe poradi a pomuze dermatolog.
Jestli mohu doporučit z vlastní zkušenosti, tak než ke kožnímu lékaři, jděte rovnou na alergologii, tam Vám pomůžou najít příčinu.
Urcite promazavat. http://www.linolaweb.cz/produkt-linola-fett-olbad LINOLA ÖLBAD 400 ml TAKE MIN. DOPLATEK MUZE PREDEPSAT DETSKY LEKAR A DERMATOLOG. http://www.linolaweb.cz/produkt-linola-fett http://www.spirig.sk/czech/lieky/excipial_u.html Hydrolotio je s minim. doplatkem, alespon jeste pred cca 8 mesici byl, muze predepsat dermatolog. A myslim i detsky lekar, ale tim si nejsem zcela jist.